Capitala şi o parte a judeţului Ilfov, din nou sub cod galben de furtună şi grindină

Capitala şi zonele de est şi nord ale judeţului Ilfov se află din nou sub cod galben de furtună şi grindină, vineri, până la 16.30, potrivit unei atenţionări nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meterorologie (ANM).

294 afișări
Imaginea articolului Capitala şi o parte a judeţului Ilfov, din nou sub cod galben de furtună şi grindină

Capitala şi o parte a judeţului Ilfov, din nou sub cod galben de furtună şi grindină (Imagine:Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Meteorologii spun că se vor înregistra descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, grindină şi averse de ploaie ce pot cumula 10 - 15 litri pe metru pătrat.

Capitala şi Ilfovul s-au aflat sub cod galben, tot vineri, şi între 13.00 şi 14.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici