Carambol în Satu Mare: O femeie însărcinată şi un bebeluş, între victimele accidentului. Care este starea răniţilor. FOTO, VIDEO

O femeie însărcinată şi un bebeluş de 5 luni au fost între victimele accidentului din Satu Mare, în care au fost implicate trei maşini. Cinci persoane au fost duse la spital, potrivit bilanţului ISU Satu Mare.

506 afișări
Imaginea articolului Carambol în Satu Mare: O femeie însărcinată şi un bebeluş, între victimele accidentului. Care este starea răniţilor. FOTO, VIDEO

Carambol în Satu Mare: O femeie însărcinată şi un bebeluş, între victimele accidentului. Care este starea răniţilor

Potrivit bilanţului ISU Satu Mare, au fost transportate la spital cinci persoane, între care o femeie însărcinată şi un bebeluş de cinci luni.

Femeia însărcinată are un traumatism la picior şi dureri abdominale, iar copilul a suferit un traumatism cranian.

Alte trei persoane au diverse traumatisme.

Toate cele cinci victime au fost transportate la spital.

Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă, în localitatea Gherţa Mică, judeţul Satu Mare, după impactul dintre trei maşini, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare.

Poliţiştii au stabilit că accidentul de la ieşirea din Gherta Mică s-a produs după ce un bărbat de 37 de ani, din Batârci, care conducea un autoturism pe drumul judeţean spre Bixad, a pierdut controlul volanului într-o curbă, din cauza vitezei şi a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu o maşină condusă de un localnic de 48 de ani. Ulterior, ambele maşini au ricoşat în al treilea autoturism, condus de o femeie de 39 de ani, cu domiciliu în Spania.

Cei trei şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici