Care a fost cauza decesului fetiţei de 3 ani din Giurgiu, găsită moartă la două zile după ce a fost dată dispărută

Fetiţa de trei ani din Giurgiu dispărută de acasă şi găsită moartă sâmbătă a decedat ca urmare a asfixiei mecanice, au stabilit legiştii, iar anchetatorii fac verificări pentru a stabili dacă principalul suspect, arestat pentru viol şi omor, are legătură cu dispariţia unei alte fetiţe, în 2011.

215 afișări
Imaginea articolului Care a fost cauza decesului fetiţei de 3 ani din Giurgiu, găsită moartă la două zile după ce a fost dată dispărută

Care a fost cauza decesului fetiţei de 3 ani din Giurgiu, găsită moartă la două zile după ce a fost dată dispărută (Imagine: Tibi Bologh/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Parchetului Tribunalului Giurgiu, necropsia făcută în cazul fetiţei de trei ani din municipiul Giurgiu dispărută de acasă săptămâna trecută şi găsită moartă după două zile arată că decesul a fost cauzat de asfixia mecanică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pe de altă parte, procurorii Parchetului Tribunalului Giurgiu fac verificări pentru a stabili dacă bărbatul de 49 de ani arestat preventiv în acest caz sub acuzaţiile de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi omor are legătură cu dispariţia, în 2011, a unei fetiţe de nouă ani care locuia în acelaşi cartier din Giurgiu. Fetiţa de nouă ani dispărută în 2011 nu a fost găsită niciodată.

Surse apropiate anchetei au declarat că până în prezent nu a fost stabilită o legătură clară între cele două dispariţii, însă verificările continuă.

 

O fetiţă în vârstă de trei ani a dispărut, joia trecută, din curtea casei în care locuieşte familia sa, în municipiul Giurgiu. Trupul neînsufleţit al copilului a fost găsit sâmbătă dimineaţă, la o distanţă de aproximativ patru, cinci kilometri de locul din care a dispărut, anchetatorii depistând un bărbat de 49 de ani care a fost arestat preventiv pentru lipsire de libertate, viol şi omor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici