Câştigătorul premiului Loto 6/49 şi-a ridicat banii: Cine joacă poate câstiga!

Câştigătorului premiului de categoria I la Tragerea Loto 6/49 de joi, 18 iulie 2019, în valoare de 983.000 euro s-a prezentat vineri la sediul central al Loteriei Române pentru a-şi ridica premiul. Câştigătorul este din Bacău şi este un jucător constant la Loto.

9881 afișări
Imaginea articolului Câştigătorul premiului Loto 6/49 şi-a ridicat banii: Cine joacă poate câstiga!

Câştigătorul premiului Loto 6/49 şi-a ridicat banii: Cine joacă, poate câstiga!

“Cine joacă, poate câstiga! Aveţi încredere în Loteria Română!”, este mesajul pe care câştigătorul îl transmite jucătorilor.

Posesorul biletului norocos este din Comăneşti, jud. Bacău, are în jur de 65 de ani, fiind un jucător constant al jocului Loto 6/49 de foarte mulţi ani.

"Este primul său câştig major, iar cele şase numere norocoase nu au avut semnificatie personala, ci asa cum ne-a declarat, au fost extrase, la intamplare, in agentia in care a jucat biletul. A aflat că este marele câştigător a doua zi după tragere, verificandu-si numerele intr-o agentie loto. Câştigătorul nu a dorit să-şi facă publică identitatea", transmite Loteria Română.

La Tragerea Loto 6/49 din 18 iulie 2019 s-a câştigat premiul de categoria I, în valoare de 4.651.706,40 lei (aproximativ 983.000 euro).

Biletul norocos a fost jucat la agenţia 04-030 din Comăneşti, judetul Bacău şi a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49, preţul biletului fiind de 15,50 lei.

Acesta este cel de-al treilea câştig de categoria I obţinut în acest an la Loto 6/49.

Taguri:
loterie,
castig,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici