Cât combustibil auto foloseşte Camera Deputaţilor: 500.000 lei în opt luni

Camera Deputaţilor a lansat o licitaţie pe SEAP, în vederea achiziţionării de combustibili auto, valoarea estimată a contractului pentru o perioadă de opt luni fiind de peste jumătate de milion de lei fără TVA.

27 afișări
Imaginea articolului Cât combustibil auto foloseşte Camera Deputaţilor: 500.000 lei în opt luni

Cât combustibil auto foloseşte Camera Deputaţilor: 500.000 lei în opt luni (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

Conform anunţului, contractul vizează furnizarea de combustibili auto (benzină fără plumb şi motorină) alimentaţi pe bază de carduri de credit, în perioada 2 mai - 30 decembrie 2011.

Valoarea estimată a contractului este de 522.338,71 lei fără TVA. Camera precizează că aceasă valoare se referă la un contract pentru perioada 2 mai - 30 decembrie 2011, iar în cazul prelungirii acestuia până la 30 aprilie 2012, valoarea estimată este de 694.710,48 lei fără TVA.

Procedura de achiziţie este prin licitaţie deschisă, iar criteriul este preţul cel mai scăzut.

Ofertele pot fi depuse până în 4 aprilie, la ora 10.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici