GALERIE FOTO  Cât te costă să fii vecin cu Simona Halep la Snagov

  • O vilă în Snagov se vinde cu 4.200.000 de euro.
  • Proprietatea are 10 dormitoare şi numerioase facilităţi, printre care şi teren de tenis.
  • La Snagov şi-a făcut casă şi Simona Halep, fost lider WTA.
11166 afișări
Imaginea articolului Cât te costă să fii vecin cu Simona Halep la Snagov

Cât te costă să fii vecin cu Simona Halep la Snagov

Contextul pandemic cu restricţii numeroase, sistemul de muncă hibrid sau telemunca au produs schimbări fundamentale în ceea ce priveşte cererea pe toate nişele pieţei rezidenţiale. Astfel, pe segmentul de top al pieţei (premium & lux) pe lângă penthouse-uri în locaţii centrale, cumpărătorii caută vile în zone din apropierea Bucureştiului, bine conectate cu Capitala.

O astfel de proprietate este disponibilă pe piaţă pe malul lacului Snagov. Vila, în suprafaţă de 1.732 mp construiţi are 10 dormitoare şi numeroase facilităţi precum locuinţă secundară pentru personal, piscină interioară, teren de tenis, debarcader şi garaj pentru patru bărci, ponton, sală de fitness, saună şi salină, loc de joacă şi casuţă în copac pentru cei mici. Preţul de listare este de 4.200.000 de euro.

”Situată pe un teren de 5.000 mp, la care se adaugă o pădure de stejari seculari de 3.000 mp, proprietatea se pretează persoanelor cu un stil de viaţă activ ce pot practica sporturi nautice, jogging sau plimbări cu bicicleta”, este promovarea făcută locaţiei.

Dispusă pe demisol, parter, etaj şi mansardă, vila oferă dormitoare şi băi numeroase, zonă de generoasă de zi (living & dinning), bucătărie şi zone separate de birou, bibliotecă şi spaţii de depozitare. Proprietatea se bucură de deschidere unică în zonă la lac, sub formă de golf, precum şi un ponton cu platformă betonată pentru şalupe, 700 mp de luciu de apă şi garaj pentru patru bărci. Spaţiile verzi, amenajate după un concept integrat de peisagistică, ocupă o suprafaţă semnificativă.

La Snagov şi-a ridicat vilă, cu ieşire la lac, jucătoarea de tenis Simona Halep. Sportiva a cumpărat teren de la un apropiat al fostului fotbalist Ionuţ Lupescu.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
snagov,
vila,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici