Cătălin Baba va fi reinstalat la Ministerul Educaţiei, pe noul post de secretar de stat

Postul de secretar de stat transferat de la aparatul de lucru al premierului la Ministerul Educaţiei, pentru coordonarea modului de aplicare a Legii educaţiei, va fi ocupat de către Cătălin Baba, care a mai lucrat ca şi secretar de stat în acest minister, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale

1212 afișări
Imaginea articolului Cătălin Baba va fi reinstalat la Ministerul Educaţiei, pe noul post de secretar de stat

Cătălin Baba va fi reinstalat la Ministerul Educaţiei, pe noul post de secretar de stat (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Cătălin Baba a lucrat în 2009 ca şef al Cancelariei premierului şi ulterior, după desfiinţarea Cancelariei, ca şi consilier de stat al premierului.

În octombrie 2009, Baba a fost numit secretar de stat la Ministerul Educaţiei, pentru ca ulterior să revină, cu aceeaşi funcţie, în aparatul de lucru al primului-ministru.

Până să ocupe un post în Guvern, Cătălin Baba a fost decanul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi Comunicare din Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) Cluj-Napoca.

Guvernul a decis, în şedinţa de joi, să transfere un post de secretar de stat de la aparatul de lucru al premierului în structura Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, persoana care va ocupa postul urmând să lucreze "îndeaproape" cu ministrul de resort, inclusiv pentru aplicarea Legii educaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici