Video Cauza incendiului puternic izbucnit la un service auto din Prahova, unde opt maşi au fost carbonizate: scurtcircuit electric

Incendiul puternic la un service auto de la intrarea în Pauleşti, judeţul Prahova, în urma căruia opt maşini au fost distruse şi trei au fost avariate, a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric.

526 afișări

Reprezentanţii ISU Prahova au declarat miercuri că incendiul de la un service auto aflat la intrarea în Pauleşti a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric.

În urma incendiului izbucnit marţi seara, opt maşini au fost distruse şi trei au fost avariate.

”Au ars opt maşini care erau parcate în interior, trei au fost afectate parţial în urma incendiului. Datorită intervenţiei, am reuşit să salvăm opt maşini”, spuneau reprezentanţii ISU Prahova.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici