Caz crunt la Braşov: Adolescent arestat după ce şi-a bătut iubita cu o bâtă ciobănească şi a lăsat-o să moară

Un adolescent în vârstă de 15 ani, din judeţul Braşov, acuzat că şi-a lovit iubita cu o bâtă ciobănească şi a lăsat-o să zacă mai multe zile, până a murit, a fost arestat preventiv, pentru omor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1984 afișări
Imaginea articolului Caz crunt la Braşov: Adolescent arestat după ce şi-a bătut iubita cu o bâtă ciobănească şi a lăsat-o să moară

Caz crunt la Braşov: Adolescent arestat după ce şi-a bătut iubita cu o bâtă ciobănească şi a lăsat-o să moară

Potrivit procurorilor, incidentul s-a produs la o stână unde băiatul în vârstă de 15 ani, care era îngrijitor de animale, locuia cu iubita lui de aceeaşi vârstă. Într-o criză de gelozie, el a lovit-o pe fată, de mai multe ori, cu o bâtă ciobănească. Deşi a fost rănită grav, fata nu a vrut să meargă la spital şi nici cei aflaţi în jurul ei nu au dus-o, iar după patru zile de la bătaie, a murit.

„Fata şi băiatul, ambii în vârstă de 15 ani, stăteau în concubinaj la o stână. El era îngrijitor de animale la stână. Pe fondul geloziei, duminica trecută (n.r. în 14 iulie), i-a aplicat mai multe lovituri cu o bâtă ciobănească, pe suprafaţa corpului, cu o intensitate destul de mare. Ea nu s-a tratat, adică nu s-a dus la spital, nici martorii nu au dus-o. Din datele pe care le avem, a refuzat să fie spitalizată şi a murit în cursul zilei de joi, ca urmare a rănilor suferite”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Vlad Teodorescu, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru minori şi familie Braşov.

În aceeaşi zi, adolescentul a fost reţinut pentru 24 de ore şi apoi Tribunalul pentru minori şi familie Braşov a admis arestarea lui preventivă, pentru 30 de zile Decizia magistraţilor nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs, la o instanţă superioară.

Băiatul este cercetat în continuare, pentru omor săvârşit asupra unui membru de familie.

Taguri:
adolescent,
lovire,
deces

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici