Caz cu repetiţie la Galaţi. Bărbat fără adăpost, găsit înjunghiat şi incendiat într-un oficiu poştal dezafectat

Un bărbat fără adăpost din oraşul Galaţi a fost găsit înjunghiat şi incendiat într-un oficiu poştal dezafectat. Anchetatorii iau în calcul şi ipoteza ca acesta să fi fost omorât de un bărbat care a incendiat mai multe clădiri, aflat acum sub control judiciar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

664 afișări
Imaginea articolului Caz cu repetiţie la Galaţi. Bărbat fără adăpost, găsit înjunghiat şi incendiat într-un oficiu poştal dezafectat

Bărbat fără adăpost, găsit înjunghiat şi incendiat într-un oficiu poştal dezafectat

Bărbatul cu vârsta cuprinsă între 45 şi 50 de ani a fost descoperit, la sfârşitul săptămânii trecute, de pompieri şi poliţişti într-un sediu părăsit al Poştei Române.

Anchetatorii au deschis dosar penal pentru omor şi încearcă să afle cine este persoana care l-a înjunghiat şi incendiat pe bărbatul fără adăpost.

”S-a deschis dosar penal pentru omor cu autor necunoscut. Este vorba despre o victimă descoperită în noaptea de sâmbătă spre duminică, un om al străzii care a fost înjunghiat şi incendiat într-o clădire abandonată de pe strada Lebedei din oraşul Galaţi. Bărbatul avea între 47 şi 50 de ani, continuă cercetările”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Liliana Istrate.

Poliţia aşteaptă rezultatul necropsiei pentru a stabili care este cauza decesului. De asemenea, anchetatorii analizează mai multe piste, printre care se află şi piromanul lăsat în libertate de Judecătoria Galaţi, după ce a incendiat internatul unui liceu din oraş, o casă în care îşi găsiseră adăpost mai mulţi oameni ai străzii şi mai multe toalete publice.

Toate incidentele au avut loc anul trecut: în luna mai, piromanul a dat foc unei camere din internatul Colegiului Tehnic Traian Vuia, provocând pagube importante. Cinci luni mai târziu, acelaşi individ a incendiat un imobil de pe strada Rizer, în care ştia că se adăpostesc oameni ai străzii, în nici unul dintre incidente nefiind înregistrate victime.

Spre finalul anului trecut, bărbatul a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce încerca să incendieze o toaletă publică şi, astfel, s-a aflat că era autorul altor două incendieri de toalete publice.

Deşi era recidivist, judecătorii au decis că poate fi judecat în stare de libertate, sub control judiciar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici