Caz cutremurător: Doi ciobani au fost găsiţi înecaţi într-o fântână de lângă o stână, în Dolj

Doi bărbaţi, de 38 şi 44 de ani, au fost găsiţi, duminică dimineaţa, înecaţi într-o fântână de lângă o stână din comuna Ciupercenii Noi, din judeţul Dolj.

187 afișări
Imaginea articolului Caz cutremurător: Doi ciobani au fost găsiţi înecaţi într-o fântână de lângă o stână, în  Dolj

Caz cutremurător: Doi ciobani au fost găsiţi înecaţi într-o fântână de lângă o stână, în Dolj

Potrivit reprezentanţilor ISU Dolj, pompierii au fost anunţaţi duminică dimineaţa, printr-un apel la 112, despre o persoană înecată într-o fântână în comuna Ciupercenii Noi, sat Smârdan.

O autospecială a Detaşamentului de Pompieri din Calafat s-a deplasat la faţa locului şi a văzut în fântâna aflată în apropierea unei stâne o persoană plutind deasupra apei.

Salvatorii au extras victima şi la o verificare mai atentă şi în urma discuţiilor avute cu proprietarul stânei au mai descoperit încă o persoană în fântână.

Ambii bărbaţi, cu vârste de 44 şi 38 ani, ciobani la două stâne, au fost declaraţi decedaţi.

Nu se cunosc împrejurările în care s-a produs incidentul, cel care a iniţiat apelul la 112 spunând doar că cei doi au fost văzuţi sâmbătă seara împreună, iar duminică nu au mai fost găsiţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici