Caz terifiant la Iaşi: Un bărbat a fost arestat după ce şi-a violat soţia şi cei şapte copii, în repetate rânduri, sub ameninţare cu cuţitul

Un bărbat din Iaşi a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat că şi-a violat în repetate rânduri soţia, ameninţând-o cu un cuţit. Pe cei şapte copii ai săi i-a abuzat sexual, dar i-a şi lovit, înjurat, înfometat. Mai mult, bărbatul i-a obligat pe copii să fumeze şi să consume băuturi alcoolice.

1839 afișări
Imaginea articolului Caz terifiant la Iaşi: Un bărbat a fost arestat după ce şi-a violat soţia şi cei şapte copii, în repetate rânduri, sub ameninţare cu cuţitul

Caz terifiant la Iaşi: Un bărbat a fost arestat după ce şi-a violat soţia şi cei şapte copii, în repetate rânduri, sub ameninţare cu cuţitul

Potrivit procurorilor, procurorul specializat în instrumentarea cauzelor cu victime minore din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a propus joi luarea măsurii arestării preventive faţă de un bărbat din Iaşi, căsătorit şi taă a 7 copii minori, pentru viol, agresiune sexuală şi rele tratamente aplicate minorului.

Propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Iaşi.

Bărbatul este acuzat că, într-o noapte de la sfârşitul lunii iulie 2019, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, şi-a trezit soţia şi a obligat-o să meargă în camera de la mansardă, împreună cu fiul lor în vârstă de un an şi cu toate că a refuzat, a obligat-o să întreţină raporturi sexuale, ameninţând-o că o taie cu cuţitul.

De asemenea, din toamna anului 2018 până în luna iulie 2019, „i-a dezbrăcat de la jumătate în jos pe minorii în vârstă de 11 ani, 4 ani, 6 ani, 10 ani şi i-a supus unor acte de natură sexuală, profitând de imposibilitatea lor de a-şi exprima voinţa”.

Din toamna anului 2018 până în luna iulie 2019, cel puţin trei ori, bărbatul mai este acuzat că şi-a supus fetiţa de 8 ani unor acte de natură sexuală.

„Inculpatul, de la naşterea fiecăruia dintre cei 7 copiii cu vârste cuprinse între 11 ani şi 1 an, dar mai ales din toamna anului 2018 până în luna iulie 2019, în mod repetat, i-a lovit, înjurat, insultat, înfometat, i-a obligat pe rând să fumeze şi să consume băuturi alcoolice, i-a ameninţat cu cuţitul, şi-a exhibat comportamentul sexual aberant, nu le-a asigurat condiţiile de trai necesare şi nici educaţia corespunzătoare, acţiuni care au pus în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală a fiecăruia dintre copii, faptele întrunind elementele constitutive a 7 infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Bărbatul a fost supus unei expertize medico-legale psihiatrice, stabilindu-se că a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

Cei 7 copii şi mama lor au fost preluaţi de într-un centrul al Direcţiei de Asistenţă Socială.

Taguri:
ieşean,
arestare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici