Cazul copilului aflat în COMĂ după ce s-a înecat într-un ştrand din Hunedoara: Ce spun medicii despre starea băieţelului de şase ani

Copilul în vârstă de şase ani care s-a înecat la un ştrand din Hunedoara a fost transportat cu elicopterul SMURD la Timişoara, medicii precizând că se află într-o stare foarte gravă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2290 afișări
Imaginea articolului Cazul copilului aflat în COMĂ după ce s-a înecat într-un ştrand din Hunedoara: Ce spun medicii despre starea  băieţelului de şase ani

Cazul copilului aflat în COMĂ după ce s-a înecat într-un ştrand din Hunedoara: Ce spun medicii despre starea băieţelului de şase ani

Iulian Velea, medic în cadrul Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean Timişoara, a declarat, joi seara, corespondentului MEDIAFAX, că băieţelul de şase ani care s-a înecat la un ştrand din Hunedoara se află în comă de gradul patru, fiind în stare foarte gravă.

Pe parcursul zilei de joi, copilul a fost transferat cu elicopterul SMURD de la spitalul din Deva la Spitalul Judeţean Timişoara.

“Copilul se află în comă profundă, de gradul patru. Nu putem să precizăm cum va evolua starea lui de sănătate. Imediat ce a ajuns la Timişoara, a fost supus mai multor investiţii medicale, are şi o pneumonie”, a precizat medicul Iulian Velea.

Un copil în vârstă de 6 ani s-a înecat, miercuri, într-o piscină de la un ştrand din Hunedoara. Copilul a fost resuscitat de angajaţii ştrandului şi dus la spital, unde a fost internat la Terapie Intensivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici