Cazul pacientei arse la Floreasca. Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei a deschis dosar penal de ucidere din culpă

Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei a deschis un dosar penal de ucidere din culpă după ce femeia care a ars pe masa de operaţii de la Spitalul Floreasca a murit duminică seară, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

316 afișări
Imaginea articolului Cazul pacientei arse la Floreasca. Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei a deschis dosar penal de ucidere din culpă

Cazul pacientei arse la Floreasca. Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei a deschis dosar penal de ucidere din culpă

Poliţiştii din cadrul Serviciului Omoruri au preluat ancheta cazului de la Floreasca şi au deschis un dosar penal de ucidere din culpă după ce femeia care a ars pe masa de operaţii a murit duminică seară.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că este aşteptat rezultatul autopsiei.

Ministrul Sănătăţii Victor Costache a declarat că speră, ca după decesul femeii care a luat foc la Floreasca, să învăţăm cu toţii astfel încât în niciun spital din România să nu mai existe o astfel de situaţie.

O pacientă a fost arsă pe masa de operaţii la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce un chirurg ar fi greşit substanţele de dezinfecţie, iar la contactul cu electrocauterul, pielea femeii a luat foc. Anunţul a fost făcut de deputatul Emanuel Ungureanu.

Ministrul Sănătăţii a aflat târziu despre caz şi a trimis Corpul de Control la Spitalul Floreasca. De asemenea, Poliţia Capitalei şi Colegiul Medicilor s-au autosesizat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici