Cazul tinerilor accidentaţi mortal pe trecerea de pietoni: Tânărul acuzat a fost arestat

Tânărul de 24 de ani acuzat că a accidentat mortal două persoane pe o trecere de pietoni din Craiova a fost arestat preventiv, pentru ucidere din culpă, el confirmându-le poliţiştilor, duminică seară, după ce a fost prins, că se afla la volanul autoturismului.

330 afișări
Imaginea articolului Cazul tinerilor accidentaţi mortal pe trecerea de pietoni: Tânărul acuzat a fost arestat

Cazul tinerilor accidentaţi mortal pe trecerea de pietoni: Tânărul acuzat a fost arestat (Imagine: Shutterstock)

Tânărul în vârstă de 24 de ani, nepotul omului de afaceri craiovean Iulian Siclitaru, a fost prins de poliţiştii duminică seară, fiind dus la audieri. Iniţial, el nu a negat, dar nici nu a confirmat că se afla la volanul autoturismului Mercedes.

Ulterior, tânărul a recunoscut că el conducea maşina în momentul producerii accidentului, iar procurorii au emis ordonanţă de reţinere pe numele lui.

Acesta a fost prezentat, luni, Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă, iar magistraţii au admis propunerea procurorilor.

Astfel, pe numele tânărului a fost emis mandat de arestare preventivă, pentru 29 de zile, sub acuzaţia de ucidere din culpă.

Doi tineri de 20 şi 21 de ani au murit, duminică dimineaţă, după ce au fost loviţi de o maşină pe o trecere de pietoni din Craiova, iar şoferul a fugit de la locul faptei.

Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 5.00, în municipiul Craiova, în timp ce cei doi tineri traversau strada pe trecerea de pietoni de lângă un club.

De asemenea, un al treilea tânăr, de 23 de ani, a ajuns la spital cu răni uşoare.

După producerea accidentului, şoferul autoturismului a fugit de la faţa locului, fiind găsit de oamenii legii duminică seară în urma unei razii în trafic.

Poliţiştii au stabilit că autoturismul aparţine omului de afaceri Iulian Siclitaru din Craiova şi era folosit frecvent de nepotul bărbatului, Iulian Florin Siclitaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici