Cazuri de gripă porcină la UMF "Carol Davila" şi la ASE, în Bucureşti

Un cadru didactic universitar şi trei studenţi de la UMF "Carol Davila" şi ASE Bucureşti, precum şi alţi doi profesori de la liceele "Ion Neculce" şi "Jean Monet" au fost confirmaţi cu gripa AH1N1, informează Direcţia de Sănătate Publică a Capitalei.

76 afișări
Imaginea articolului Cazuri de gripă porcină la UMF "Carol Davila" şi la ASE, în Bucureşti

Cazuri de gripă porcină la UMF "Carol Davila" şi la ASE, în Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit datelor centralizate de către Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti (DSPMB), miercuri, pe raza Capitalei sunt 2.019 de persoane suspecte de gripă AH1N1, dintre acestea fiind confirmate 267 cazuri.

Din cauza gripei noi au fost închise, pentru o săptămână, patru licee şi un centru de plasament, respectiv Colegiul Naţional "Matei Basarab", Colegiul German "Goethe", Colegiul Naţional "Mihai Viteazu", Liceul "Marin Preda" şi Centrul de Plasament "Sfânta Ana".

De asemenea, în Capitală au fost suspendate cursurile în câte o clasă din liceele "Eugen Lovinescu", "Dimitrie Cantemir", "Lucian Blaga", "Sfântul Sava", "Gheorghe Lazăr", "Iulia Haşdeu" şi "Mihai Eminescu", precum din şcolile generale nr. 70 şi 175 şi British School.

DSPMB a anunţat un caz de gripă AH1N1 la câte un cadru didactic de la liceele "Ion Neculce" şi "Jean Monet", respectiv un student la UMF "Carol Davila" şi un cadru didactic şi doi studenţi de la facultăţi diferite din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici