CC amână cu o săptămână decizia privind conflictul juridic dintre Guvern şi Parlament

Curtea Constituţională a amânat, cu o săptămână, decizia privind sesizarea Executivului legată de conflictul juridic de natură constituţională dintre Guvern şi Parlament.

12 afișări
Imaginea articolului CC amână cu o săptămână decizia privind conflictul juridic dintre Guvern şi Parlament

CC amână cu o săptămână decizia privind conflictul juridic dintre Guvern şi Parlament (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Judecătorii Curţii Constituţionale au hotărât ca decizia privind conflictul juridic între cele două puteri ale statului să fie dată pe 24 noiembrie.

Boc, Geoană şi Anastase au fost prezenţi la CC circa trei sferturi de oră, expunundu-şi în faţa Curţii punctele de vedere.

Guvernul a transmis, luni, Curţii Constituţionale o cerere de soluţionare a conflictului juridic de natură constituţională dintre Executiv şi Parlament, arătând că acest conflict este generat de refuzul Parlamentului de a permite prezentarea şi dezbaterea moţiunii de cenzură depuse ca urmare a angajării răspunderii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici