Cei nouă poliţişti din Olt acuzaţi de Melania Renghea că ar fi violat-o vor fi testaţi cu poligraful

Cei nouă poliţişti din Olt acuzaţi de Melania Renghea, angajată a Poliţiei Balş, că ar fi violat-o vor fi testaţi cu poligraful, iar poliţista va fi supusă unei expertize psihiatrice, săptămâna viitoare, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Parchetului Curţii de Apel Craiova.

321 afișări
Imaginea articolului Cei nouă poliţişti din Olt acuzaţi de Melania Renghea că ar fi violat-o vor fi testaţi cu poligraful

Cei nouă poliţişti din Olt acuzaţi de Melania Renghea că ar fi violat-o vor fi testaţi cu poligraful (Imagine: AFP / MedifaxFoto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Curţii de Apel Craiova, Tena Tulitu, poliţista Melania Renghea va fi supusă unei expertize psihiatrice, pentru a se dovedi dacă a avut discernământ în momentul în care l-a înjunghiat pe comisarul Gheorghe Barbu şi în momentul în care i-a acuzat pe cei nouă poliţişti că ar fi violat-o, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"La începutul acestei sâptămâni am dispus ca poliţistei să îi fie efectuată o expertiză psihiatrică. Acest lucru se va întâmpla marţea următoare. Ea va fi expertizată la Institutul de Medicină Legală din Craiova", a declarat Tena Tulitu.

Potrivit sursei citate, procurorul de caz a dispus, de asemenea, ca poliţiştii acuzaţi de Renghea că ar fi violat-o să fie supuşi testului poligraf. Şeful Poliţiei Olt, Ion Voicu, nu va fi însă testat cu poligraful, cel puţin deocamdată, întrucât a adus documente medicale prin care a dovedit că are probleme cardiace şi nu poate fi supus stresului.

"Toţi poliţiştii audiaţi în acest dosar în calitate de făpătuitori vor fi supuşi testului poligraf. Ei sunt programaţi zilnic la Piteşti. Dacă nu mă înşel chiar de astăzi (n.r. - marţi ) au început", a mai spus Tena Tulitu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici