Cel puţin 50 de morţi după ce bărbaţi înarmaţi au atacat o biserică din Nigeria

Cel puţin 50 de persoane au fost ucise şi altele au fost rănite după ce bărbaţi înarmaţi au atacat duminică o biserică catolică din Nigeria în timpul slujbei.

669 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 50 de morţi după ce bărbaţi înarmaţi au atacat o biserică din Nigeria

Potrivit presei locale, citate de Reuters, bărbaţi înarmaţi au tras asupra credincioşilor şi au detonat explozibili în biserică. Printre cei ucişi se numără femei şi copii.

Un medic de la un spital din Owo, un oraş din sud-vestul Nigeriei, a declarat pentru Reuters că 50 de cadavre au ajuns la FMC (Federal Medical Center) din Owo şi la Spitalul catolic St. Louis.

Preşedintele Muhammadu Buhari a condamnat atacul, calificându-l drept „atroce”.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a spus doar că a avut loc un incident la Biserica Catolică Sfântul Francisc din Owo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici