Centru naţional de informare şi promovare turistică inaugurat la Cluj. Investiţia, 450.000 de lei

Un centru naţional de informare şi promovare turistică, investiţie în valoare de 450.000 de lei, finanţată din fonduri europene, a fost inaugurat, marţi, de către Consiliul Judeţean Cluj, în incinta Muzeului Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca.

272 afișări
Imaginea articolului Centru naţional de informare şi promovare turistică inaugurat la Cluj. Investiţia, 450.000 de lei

Centru naţional de informare şi promovare turistică inaugurat la Cluj. Investiţia, 450.000 de lei

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a declarat, marţi, că noul centru are misiunea de a promova potenţialul turistic al judeţului Cluj şi al Regiunii de Nord-Vest, de a prezenta toate ofertele turistice şi atracţiile turistice locale, regionale şi naţionale, în scopul creşterii numărului de turişti.

"Beneficiarii direcţi vor fi turişti români şi străini, oameni de afaceri aflaţi în tranzit sau cu afaceri în zonă, persoane care doresc tratament balnear şi de recuperare", a spus Uioreanu.

El a precizat că acest centru, aflat în incinta Muzeului Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca, va trebui să se conecteze la cât mai multe baze de date de interes pentru turişti şi să ofere circuite şi trasee turistice în judeţul Cluj şi în Transilvania.

Valoarea investiţiei este de 450.000 de lei, fiind finanţată cu bani europeni din Fondul European de Dezvoltare Regională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici