Chioşcuri de flori construite pe mandatul de primar al Olguţei Vasilescu, nerecepţionate nici azi

Chioşcurile de flori construite de comercianţii din Craiova, în zona Spitalului de Neuropsihiatrie, în 2016, când primar era Olguţa Vasilescu, nu sunt recepţionate nici în 2019, iar cei care îşi desfăşoară activitatea în spaţii acuză autorităţile că nu au eliberat procesele verbale de recepţie.

892 afișări
Imaginea articolului Chioşcuri de flori construite pe mandatul de primar al Olguţei Vasilescu, nerecepţionate nici azi

Chioşcuri de flori construite pe mandatul de primar al Olguţei Vasilescu, nerecepţionate nici azi

În Craiova, fostul primar Lia Olguţa Vasilescu a cerut, în 2016, ca toate chioşcurile să fie în aceeaşi nuanţă şi acest regulament a fost impus inclusiv florăriilor din preajma spitalelor.

Atunci, comercianţii de flori din zona Spitalului de Neurospihiatrie din Craiova, de pe bulevardul Calea Bucureşti, au reuşit să se conformeze şi au construit pe banii lor chioşcurile, dar acestea nu sunt recepţionate nici în prezent. Problema a fost semnalată, joi, de un consilier local şi actualei conduceri a Primăriei Craiova.

„Avem o problemă privitor la chioşcurile unde se vând flori, pe Calea Bucureşti, în zona Spitalului de Neuropsihiatrie. Acolo, spun dumnealor, această problemă are o vechime de doi-trei ani. Chioşcurile au fost construite în anul 2016 şi oamenii nu au primit nici până azi procesele verbale de recepţie a acestor chioşcuri. Sau o parte a primit şi o altă parte nu a primit”, a spus Marinel Florescu, consilier PNL.

Viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan a spus că de vină pentru această situaţie sunt comercianţii, care nu aduc toate documentele necesare.

„Noi, ca direcţie de urbanism i-am asigurat că stăm la dispoziţia dumnealor, le-am acordat asistenţă tehnică, dar nu putem să încălcăm legea. De două luni îi rog să mai aducă o hârtie la primărie", a spus viceprimarul Stelian Bărăgan.

În zona spitalului de Neuropsihitarie Craiova sunt aproximativ zece comercianţi care au ridicat chioşcuri ce nu sunt recepţionate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici