Video Cimitir vandalizat în timpul Paştelui. Cruci rupte şi morminte devastate: Nu a fost vântul, s-au bătut | VIDEO

  • Un cimitir din localitatea gălăţeană Piscu a fost vandalizat în timpul Paştelui.
  • Mai multe cruci au fost rupte de persoane necunoscute.
  • Poliţia a început o anchetă pentru a afla cine a distrus cimitirul.
2735 afișări

Incidentul s-a produs în timpul Paştelui, iar crucile rupte au fost descoperite luni. Imaginile au fost filmate de un localnic care le-a postat pe reţeaua de socializare.

„Asta, aia care am ridicat-o noi. Şi ăstea nu sunt rupte de vânt că aseară nu a fost furtună. Ăstea le-au distrus ei, s-au bătut. Ia uite ce au stricat aici, au rupt crucile la oameni, ia uite, în partea aia sunt frânte, încolo în sus nu mai sunt deloc”, a comentat localnicul.

Primarul comunei Piscu a anunţat Poliţia după ce a văzut imaginile. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de profanare de morminte şi încearcă să-i identifice pe infractori.

„La faţa locului poliţiştii au constatat că mai multe cruci din lemn de pe morminte au fost rupte sau culcate la pământ, din verificări rezultând că fapta ar fi fost făcută în noaptea de 18 spre 19 aprilie. A fost întocmit un dosar penal având ca obiect infracţiunea de profanare de cadavre sau morminte şi se efectuează cercetări pentru indentificarea autorilor”, a declarat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici