Cinci linii cu program prelungit şi alte trei deviate pentru meciul România - Irlanda de Nord, de vineri

  • Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI) a dispus ca liniile 14, 40, 55, 104 şi 335 să funcţioneze cu un program de circulaţie prelungit în seara zilei de vineri, 22.03.2024.
  • Mijloacele de transport vor asigura preluarea spectatorilor care asistă la meciul de fotbal România – Irlanda de Nord, programat pe „Arena Naţională”, de la ora 21.45.
  • Astfel, ultimele plecări de la terminale ale vehiculelor acestor linii vor avea loc la ora 00.00.
200 afișări
Imaginea articolului Cinci linii cu program prelungit şi alte trei deviate pentru meciul România - Irlanda de Nord, de vineri

Cinci linii cu program prelungit şi alte trei deviate pentru meciul România - Irlanda de Nord, de vineri

De asemenea, în ziua de vineri, 22.03.2024, începând cu ora 17.00 (la dispoziţia Brigăzii Rutiere de Poliţie), liniile care au capătul la „Arena Naţională” vor fi deviate astfel:

- Liniile de troleibuz 86 şi 90 vor funcţiona pe traseele de bază între terminalele „Dridu”, respectiv „Mircea Vulcănescu” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă;

- Linia de autobuz 143 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” şi intersecţia Str. Baicului/ Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat pe Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul  „Baicului” (capătul liniilor 69, 85 şi 382), cu întoarcere pe Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, Str. Dumitru Slugeru, apoi traseul actual.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici