Cinci moduri prin care poate ajunge o sârmă în colon. Explicaţiile medicului Vasi Rădulescu

Medicul Vasi Rădulescu, urmărit de peste 100.000 de oameni pe reţelele sociale, a prezentat 5 moduri prin care poate ajunge o sârmă în colon. Mesajul postat pe Facebook vine după ce primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, marţi seară, că nu îşi explică cum a ajuns o sârmă de aproximativ 4 centimetri în colonul său.

12128 afișări
Imaginea articolului Cinci moduri prin care poate ajunge o sârmă în colon. Explicaţiile medicului Vasi Rădulescu

Medicul a postat următorul mesaj pe Facebook:

„5 moduri prin care poate ajunge o sârmă în colon:

1. Prin plantare de către o mână criminală. Sunt două căi principale de acces în colon, pe la extremităţile tubului digestiv. Din păcate, mâna nu e suficient de lungă şi nu se poate îndoi ca să ajungă în colon din cavitatea bucală. Rămâne o poartă de acces.

2. Prin alimentaţie dezechilibrată şi nevoia de a compensa rapid deficitul de fier.

3. Prin masticaţia insuficientă. Mulţi ignoră acest aspect, dar e important să mestecăm bine orice punem în gură.

4. Prin conglomerarea metalelor strânse în corp după neutilizarea procedurilor de detoxifiere. Nu te joci cu aşa ceva.

5. Prin dorinţa acerbă de a conduce capitala cu o mână de fier. Când îţi doreşti ceva cu ardoare, universul întreg complotează pentru a-ţi împlini visul”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici