Cinci persoane, între care doi copii, rănite după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat

Cinci persoane, între care doi copii de cinci şi şapte ani, au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident care a avut loc pe un drum naţional din judeţul Bacău, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat în afara şoselei.

109 afișări

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, maşina în care se aflau cele cinci persoane s-a răsturnat în localitatea Scorţeni, pe DN 2 G.

Poliţiştii spun că şoferul, un bărbat de 41 de ani, a intrat cu viteză într-o curbă deosebit de periculoasă şi, după ce a lovit un podeţ, s-a răsturnat în afara şoselei.

"În urma accidentului, toţi cei cinci pasageri din autoturism, trei adulţi cu vârste cuprinse între 28 şi 53 de ani şi doi copii de cinci şi şapte ani, au suferit traumatisme şi excoriaţii, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. În ceea ce-l priveşte pe şofer, acesta nu a avut nevoie de asistenţă medicală. În schimb, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ", a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmi dosar penal pe numele şoferului pentru vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici