Cinci persoane, între care doi copii, rănite într-un accident în judeţul Constanţa

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite, duminică, în urma unui accident care a avut loc în localitatea Valu lui Traian, din judeţul Constanţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

130 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane, între care doi copii, rănite într-un accident în judeţul Constanţa

Cinci persoane, între care doi copii, rănite într-un accident în judeţul Constanţa

Potrivit poliţiştilor, o femeie, în vârstă de 34 de ani, a condus un autoturism pe DN 3, dinspre localitatea Valu lui Traian către Constanţa, iar la un moment dat, pentru că nu a păstrat distanţa corespunzătoare, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 27 ani.

În urma accidentului rutier, cinci persoane, între care doi copii, unul de trei ani şi altul de nouă ani, au fost rănite uşor.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa spun că cei doi copii au suferit traumatisme cranio-cerebrale, dar starea lor este stabilă. Ei au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Constanţa pentru investigaţii amănunţite, dar starea lor este bună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici