Cinci persoane, ridicate de poliţişti după ce ar fi promis locuri de muncă la MAI sau în presă

Cinci persoane au fost ridicate, miercuri, de poliţiştii bucureşteni, dintr-o localitate din judeţul Giurgiu, pentru că ar fi înşelat mai mulţi oameni că le pot obţine locuri de muncă în instituţiile în care suspecţii ar fi lucrat, respectiv Ministerul Afacerilor Interne (MAI) sau un trust de presă.

69 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane, ridicate de poliţişti după ce ar fi promis locuri de muncă la MAI sau în presă

Cinci persoane, ridicate de poliţişti după ce ar fi promis locuri de muncă la MAI sau în presă (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Capitalei, anul acesta, în perioada iulie - noiembrie cei cinci ar fi înşelat mai multe persoane pe care le-ar fi convins fie că sunt angajaţi ai unui trust de presă, fie că lucrează la MAI şi că din poziţiile pe care le ocupă le pot obţine locuri de muncă în aceste instituţii.

Pentru obţinerea locurilor de muncă, suspecţii încasau de la victime între 600 şi 1.000 de euro.

Suspecţii au fost conduşi pentru audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici