Cinci răniţi în urma unui accident pe DN 1C, în judeţul Maramureş

Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma coliziunii frontale dintre două maşini, pe DN 1C Dej – Baia Mare, în zona localităţii Satulung, judeţul Maramureş.

157 afișări
Imaginea articolului Cinci răniţi în urma unui accident pe DN 1C, în judeţul Maramureş

Cinci răniţi în urma unui accident pe DN 1C, în judeţul Maramureş

Potrivit ISU Maramureş, cinci persoane au fost rănite în accidentul de pe DN 1C, acestea fiind duse cu ambulanţe la spital.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că traficul rutier este oprit pe DN 1C Dej – Baia Mare, pe raza localităţii Satulung, judeţul Maramureş, din cauza accidentului.

Potrivit sursei citate, a fost vorba despre o coliziune frontală între două autovehicule.

Poliţiştii rutieri estimează că circulaţia se va reluia în aproximativ 30 de minute.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici