Cine este femeia de 29 de ani care a murit în blocul din Timişoara unde s-a făcut deratizare. Soţia psihoterapeutului care a ajutat-o: A locuit mult pe stradă. Crina a fost un miracol

Femeia de 29 de ani care a murit în urma deratizării dintr-un bloc din Timişoara a locuit pe stradă şi a suferit mult, spune o româncă stabilită în Noua Zeelandă, care a cunoscut-o. Aceasta o asociază pe tânără cu sintagma „femeie a durerii, obişnuită cu suferinţa”.

20326 afișări
Imaginea articolului Cine este femeia de 29 de ani care a murit în blocul din Timişoara unde s-a făcut deratizare. Soţia psihoterapeutului care a ajutat-o: A locuit mult pe stradă. Crina a fost un miracol

Foto: Facebook/Bota Crina

„Nu cred că ne este dat nouă ca oameni să vedem prea multe miracole în umblarea noastră pe acest pământ. Pentru mine, Crina a fost un miracol", aşa îşi începe postarea de pe Facebook Ana Negrulescu, o româncă plecată în Noua Zeelandă.

Ea a cunoscut-o pe Crina, femeia care şi-a pierdut viaţa în urma dezinsecţiei din blocul din Timişoara. Aceasta povesteşte că tânăra de 29 de ani a locuit pe stradă o perioadă de timp şi că o vedea ca pe „o femeie a durerii”. Soţul femeii care locuieşte Noua Zeelandă, Paul Negrulescu, este psihoterapeut şi este unul dintre cei care a ajutat-o pe Crina atunci când îi era greu.

„Crina a locuit pe stradă mult timp şi e greu de descris prin ce suferinţe a trecut, ce a determinat-o să plece de acasă în copilărie, dificultatea vieţii lipsite de acoperiş şi hrană, modul în care a fost tratată pe stradă, femeie fiind. Până nu a lucrat Paul (n.r.-soţul ei) cu tinerii străzii, şi cu Crina, nici nu mi-am putut imagina. Nu vreau să sune blasfemiator, dar mi se pare că sintagma <părăsită de oameni, femeie a durerii, obişnuită cu suferinţa> descrie imaginea pe care o aveam eu despre Crina în urma cu câţiva ani", scrie Ana Negrulescu.

Aceasta povesteşte că soarta i-a surâs însă Crinei, iar după câţiva ani, când a revăzut-o, tânăra era schimbată: căsătorită, deja avea un copil şi făcea liceul la seral.

„În vara lui 2018, eram în vizită în ţară şi ne plimbam prin Complexul Studenţesc, când am reîntâlnit-o pe Crina. Nu am recunoscut-o, în primă instanţă. Mai apoi, nu m-am putut opri din plâns când am văzut ce bine arăta. Am povestit puţin cu ea şi ne-a spus că a ieşit de pe stradă, că e căsătorită, are un fiu, Darius, şi că e fericită. Lucra şi făcea liceul la seral. Era bine, optimistă, plină de viaţă şi extrem de mulţumitoare pentru noua ei viaţă", se arată în postarea Anei Negrulescu.

Soţii Negrulescu au păstrat legătura cu ea, iar anul acesta când au venit acasă s-au reîntâlnit cu Crina şi cu fiul ei.

„Erau bine. Darius era un copil vesel, vioi şi curios şi i-a adus multă bucurie mamei sale. Crina ne tot spunea cum Dumnezeu, Darius şi soţul ei au scos-o de pe stradă. Darius era <îngerul> ei, pe care Dumnezeu i l-a trimis să îi schimbe viaţa", povesteşte femeia.

Pentru familia Negrulescu, vestea despre morţii Crinei şi copilul ei a fost una „extrem de dureroasă şi şocantă”.

„(...)Mă bucur că Dumnezeu i-a îngăduit Crinei să trăiască o altă viaţa în ultimii ani, una plină de bucurie, speranţă şi optimism. Chiar şi în ultima conversaţie cu Paul, după moartea lui Darius, acceptase că fiecăruia ni s-a dat un anumit interval de timp de trăit pe acest pământ (cuvintele ei) şi că trebuie să fie puternică şi să creadă că Dumnezeu o poate scoate şi de aici, chiar dacă în acel moment o durea cumplit plecarea lui", a explicat Ana Negrulescu în postarea ei de pe Facebook.

În urma tragediei produse într-un bloc din Timişoara, în care s-a efectuat o acţiune de dezinfecţie şi deratizare, doi copii şi o femeie au murit. Patronul firmei care a făcut deratizarea a fost arestat pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Taguri:
femeie,
deratizare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici