Circa 850 de turişti se află pe litoral prin programul "O săptămână la mare"

Circa 850 de turişti se află pe litoral prin programul "O săptămână la mare", lansat la 3 mai, fiind ocupate 10% din locurile disponibile în prima serie.

20 afișări
Imaginea articolului Circa 850 de turişti se află pe litoral prin programul "O săptămână la mare"

Circa 850 de turişti se află pe litoral prin programul "O săptămână la mare" (Imagine: Cristian Andreescu/Mediafax Foto)

Proiectul este derulat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) în perioada 3 mai - 15 iunie. În program sunt înscrise 65 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie 8.600 de locuri pe serie.

"Până acum s-au vândut în special seriile din luna iunie, unde mai avem libere doar 30% din locuri", se arată într-un comunicat al FPTR.

Tarifele sunt cuprinse între 159 de lei şi 399 de lei pentru şase nopţi de cazare. Sumele includ TVA şi comisionul de 10% cedat agenţiilor de turism.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici