Circulaţia este oprită, din cauza viscolului, pe trei drumuri naţionale

Trei drumuri naţionale sunt blocate, marţi după-amiaza la ora 16.00, din cauza viscolului, iar pe alte trei sunt impuse restricţii de tonaj.

519 afișări
Imaginea articolului Circulaţia este oprită, din cauza viscolului, pe trei drumuri naţionale

Circulaţia este oprită, din cauza viscolului, pe trei drumuri naţionale

Centrul Infotrafic anunţă că, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile (vânt care viscoleşte zăpadă depusă), circulaţia este oprită pe DN 23B Stupina-Ciorăşti, judeţul Vrancea, DN 11A Bârlad - Iveşti, judeţul Vaslui şi pe DN 26 Murgeni – Blăgeşti, judeţul Vaslui.

De asemenea, sunt impuse restricţii pentru maşinile mai mari de 7,5 tone pe DN 24B Albiţa - Huşi, judeţul Vaslui, DN 15D Roman – Crăieşti, judeţul Neamţ, şi pe DN 29 Răchiţi – Săveni, judeţul Botoşani.

Din cauza vântului, sunt oprite manevrele în toate porturile de la Marea Neagră.

„Pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă. Înainte de a vă planifica plecarea în călătorie, informaţi-vă cu privire la restricţiile de trafic şi la condiţiile meteorologice”, transmit poliţiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici