Circulaţia feroviară pe Valea Oltului, afectată de ploile torenţiale

Circulaţia feroviară pe Valea Oltului, între staţiile Valea Mărului şi Câineni, pe ruta Piatra Olt - Podu Olt, a fost oprită miercuri dimineaţă din cauza ploilor torenţiale din zonă, care au atrenat aluviuni, afectând gabaritul căii ferate.

328 afișări
Imaginea articolului Circulaţia feroviară pe Valea Oltului, afectată de ploile torenţiale

Circulaţia feroviară pe Valea Oltului, afectată de ploile torenţiale (Imagine arhivă: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Pentru îndepărtarea aluviunilor şi asigurarea gabaritului de liberă trecere, echipele de intervenţii s-au deplasat la faţa locului, a anunţat Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Circulaţia, care a fost oprită în jurul orei 4.15, a fost reluată la ora 6.30 cu restricţie de viteză de cinci kilometri pe oră pe porţiunea afectată.

În urma acestui incident două trenuri de călători au înregistrat în total întărzieri de 278 de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici