Circulaţia metrourilor între staţiile Timpuri Noi şi N.Grigorescu, oprită din cauza unei defecţiuni - VIDEO

Circulaţia metrourilor între staţiile Timpuri Noi şi Nicolae Grigorescu a fost întreruptă, luni dimineaţă, din cauza unei defecţiuni tehnice la staţia Mihai Bravu, a declarat, pentru MEDIAFAX directorul Metrorex, Gheorghe Udrişte. Potrivit directorului Metrorex, luni dimineaţă a avut loc un incident tehnic la substaţia Mihai Bravu, care a dus la deconectarea alimentării cu energie electrică şi la întreruperea circulaţiei garniturilor de metrou.

35 afișări
Imaginea articolului Circulaţia metrourilor între staţiile Timpuri Noi şi N.Grigorescu, oprită din cauza unei defecţiuni - VIDEO

Circulaţia metrourilor între staţiile Timpuri Noi şi N.Grigorescu, oprită din cauza unei defecţiuni (Imagine: George Calin/Mediafax Foto)

Circulaţia metrourilor a fost reluată în jurul orei 9.30, după ce a fost întreruptă timp de trei ore din cauza unei defecţiuni tehnice la staţia Mihai Bravu.

Directorul Metrorex, Gheorghe Udrişte, a declarat, pentru MEDIAFAX, că angajaţii Metrorex au verificat toate instalaţiile, pentru a elimina orice pericol şi că, fiind totul este în regulă, garniturile de metrou au fost repuse în mişcare.

Circulaţia metrourilor între staţiile Timpuri Noi şi Nicolae Grigorescu a fost întreruptă între orele 6.30 - 9.30.

Incidentul de luni dimineaţă de la metrou s-a produs în urma unei defecţiuni la cablurile electrice subterane care alimentează metroul, aflate la punctul de delimitare între instalaţiile electrice ale Enel Distribuţie Muntenia şi ale Metrorex.

Enel Distribuţie Muntenia precizează, într-un comunicat de luni, că la ora 8.45, zona în care s-a produs defecţiunea a fost izolată şi realimentarea cu energie electrică a putut fi reluată din surse alternative.

Având în vedere că în zonă s-a produs şi un incendiu, cauzat cel mai probabil de defecţiunea respectivă, accesul echipelor de intervenţie ale Enel Distribuţie Muntenia şi Metrorex a fost îngreunat, potrivit sursei citate.

În prezent, echipele Enel Distribuţie Muntenia fac verificări pentru a stabili cu exactitate dacă defecţiunea a fost produsă în instalaţiile proprii sau în cele ale Metrorex.

Defecţiunea a fost înregistrată la dispeceratul Enel Distribuţie Muntenia, luni dimineaţa, la ora 6.15, ca urmare a declanşării simultane a două linii electrice care alimentează substaţia Mihai Bravu. Ca urmare a verificărilor de până în prezent, s-a constatat ca pe una din cele doua linii electrice ale Enel Distribuţie Muntenia nu au fost înregistrate niciun fel de probleme tehnice de exploatare, fiind verificată cea de a doua linie.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici