Circulaţia pe autostrada Timişoara-Arad a fost reluată

Circulaţia pe autostrada Timişoara-Arad, închisă de sâmbătă seară din cauza vremii nefavorabile, a fost reluată luni după-amiază, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

182 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe autostrada Timişoara-Arad a fost reluată

Circulaţia pe autostrada Timişoara-Arad a fost reluată (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă, motiv pentru care poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu şi-au echipat corespunzător autovehiculele (anvelope specifice sezonului, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, rezervă de combustibil, sistem de climatizare - dezaburire funcţional etc.).

Infotrafic a anunţat anterior, tot luni după-amiază, că traficul rutier se desfăşoară îngreunat, din cauza vremii, pe DN59B Cărpiniş - Deta (judeţul Timiş), DN67 Baia de Aramă - Băile Herculane (judeţul Mehedinţi), DN7A Brezoi - Voineasa (judeţul Vâlcea) şi DN7D Câineni Mici - Poiana (judeţul Vâlcea).

Şoferilor le este recomandat ca înaintea plecării în călătorie să se intereseze cu privire la starea traseului ales şi situaţia meteorologică prognozată, accesând paginile de internet ale Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române (http://www.politiaromana.ro, secţiunea Infotrafic), Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), (http://www.cnadnr.ro, secţiunea Situaţia drumurilor naţionale) şi Administraţiei Naţionale de Meteorologie (http://www.meteoromania.ro ).

Informaţii cu privire la starea drumurilor naţionale şi autostrăzilor pot fi obţinute şi telefonic la numerele 021.9360 sau 021.264.33.33 ale CNADNR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici