Circulaţie închisă timp de mai multe ore în weekend pe DN1E Braşov-Poiana Braşov

Centrul Infotrafic anunţă că timp de mai multe ore circulaţia rutieră va fi închisă sâmbătă şi duminică pe DN1E Braşov-Poiana Braşov pentru desfăşurarea campionatului naţional de viteză în coastă.

301 afișări
Imaginea articolului Circulaţie închisă timp de mai multe ore în weekend pe DN1E Braşov-Poiana Braşov

Circulaţie închisă timp de mai multe ore în weekend pe DN1E Braşov-Poiana Braşov

Potrivit poliţiştilor, circulaţia rutieră va fi închisă pe DN 1E Braşov-Poiana Braşov pe durata desfăşurării campionatului naţional de viteză în coastă.

Astfel, sâmbătă, restricţiile vor fi aplicate între orele 08.30-13.00 şi 14.00-18.30, iar duminică între orele 08.30-12.00 şi 13.00-18.30.

De asemenea, Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că până în 15 octombrie se execută lucrări de dislocare a blocurilor de roci instabile de pe versanţi pe DN 7 Sibiu-Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 198+300-200+645 şi 201+452-204+000, pe raza oraşului Călimăneşti, judeţul Vâlcea. Astfel, circulaţia va fi închisă între orele 06.00 şi 13.00, în reprize de 15 minute.

Lucrări de întreţinere a părţii carosabile vor fi efectuate şi pe sensul către litoral al Autostrăzii Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 20+500 de metri-27+200 de metri, în zona localităţii Brăneşti, judeţul Ilfov, şi 64-70, între localităţile Lehliu Gară şi Dor Mărunt, judeţul Călăraşi. „Din acest motiv, circulaţia este deviată de pe sensul către Constanţa pe celălalt sens, unde traficul se va desfăşura pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă până în cursul lunii noiembrie”, au mai transmis reprezentanţii Centrului Infotrafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici