Circulaţie îngreunată pe Autostrada Soarelui, sensul spre Constanţa, din cauza unui accident

Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, sâmbătă dimineaţa, pe Autostrada Soarelui, sensul spre Constanţa, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei maşini. O persoană a fost rănită uşor.

322 afișări
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată pe Autostrada Soarelui, sensul spre Constanţa, din cauza unui accident

Circulaţie îngreunată pe Autostrada Soarelui, sensul spre Constanţa, din cauza unui accident

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia rutieră este oprită pe banda a doua, sensul spre Litoral, la kilometrul 22, din cauza unui accident.

În urma evenimetului rutier în care au fost implicate trei maşini, o persoană a fost rănită uşor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici