Cîţu despre angajarea soţului Vioricăi Dăncilă la Transgaz: „Am cerut informare. Mă uit”

  • Soţul Vioricăi Dăncilă a fost angajat la Transgaz pe un post de consilier.
  • Florin Cîţu: „A fost un concurs pe care înţeleg că domnul respectiv l-a câştigat.”
6939 afișări
Imaginea articolului Cîţu despre angajarea soţului Vioricăi Dăncilă la Transgaz: „Am cerut informare. Mă uit”

Cîţu despre angajarea soţului Vioricăi Dăncilă la Transgaz: „Am cerut informare. Mă uit”

Cîţu a fost întrebat dacă poate comenta „politica de cadre” la Transgaz, aflată în subordinea Guvernului, în contextul în care soţul Vioricăi Dăncilă a fost angajat pe un post de consilier.

„Am cerut informaţia. (...) A fost un concurs pe care înţeleg că domnul respectiv l-a câştigat. Am cerut o informare să văd dacă este vreun element suspect la acel concurs”, a răspuns premierul.

Acesta a adăugat că a cerut o informare la Secretariatul General al Guvernului să afle exact care au fost condiţiile în care s-a dat acel concurs: „Ştiţi foarte bine că la Ministerul Finanţelor a fost un concurs care a fost viciat şi toată documentaţia a fost trimisă către DNA. Mă uit şi aici”.

În momentul angajării Vioricăi Dăncilă la BNR, Cîţu spunea că nu comentează politica de resurse umane a Băncii Naţionale. Premierul şi-a declarat încrederea în independenţa politicii financiare a BNR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici