Clienţii BRD nu vor putea utiliza în noaptea de marţi spre miercuri cardurile şi bancomatele

Clienţii BRD-Groupe Societe Generale nu vor putea utiliza de marţi, ora 22:55, până miercuri la ora 7:50 cardurile, bancomatele şi POS-urile băncii, deoarece instituţia de credit va întrerupe sistemul pentru unele lucrări de întreţinere.

35 afișări
Imaginea articolului Clienţii BRD nu vor putea utiliza în noaptea de marţi spre miercuri cardurile şi bancomatele

Clienţii BRD nu vor putea utiliza în noaptea de marţi spre miercuri cardurile şi bancomatele (Imagine: Radu Iordache/Mediafax Foto)

În intervalul orar menţionat, cardurile bancare emise de BRD-Groupe Societe Generale nu vor putea fi utilizate pentru plăţi la comercianţi şi retrageri de numerar, în România sau în străinătate, potrivit unui comunicat al băncii.

BRD-Groupe Societe Generale are 2,2 milioane de carduri valide şi operează o reţea de aproximativ 1.500 de ATM-uri şi peste 20.000 POS-uri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici