Clienţii RATB pot achita cu cardul serviciile de transport

Posesorii de carduri bancare pot plăti cu cardul serviciile de transport, la centrele de abonamente ale Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), prin terminalele electronice POS instalate de Banca Comercială Română (BCR), a anunţat, luni, instituţia de credit.

50 afișări
Imaginea articolului Clienţii RATB pot achita cu cardul serviciile de transport

Clienţii RATB pot achita cu cardul serviciile de transport

Banca a instalat 93 de POS-uri în centrele de abonamente ale RATB, urmând să fie acoperite toate unităţile cu astfel de terminale pentru plata cu cardul, se arată într-un comunicat al BCR.

Pentru operaţiunile de achitare cu cardul la ghişeele RATB prin POS-urile BCR nu este perceput niciun comision.

Terminalele electronice instalate utilizează tehnologie de ultimă generaţie, îndeplinind toate standardele internaţionale în domeniu, se mai spune în comunicat.

BCR are o reţea de POS-uri de circa 15.200 de terminale, deţinând o cotă de piaţă de aproximativ 19% pe acest segment în ţară şi de 29% în Bucureşti.

Pe segmentul emiterii de carduri, banca are o cotă de piaţă de peste 22%, iar în Capitală deţine peste 25% din piaţa cardurilor, cu aproape 2,5 milioane de carduri valide în prezent şi 24 tipuri de carduri furnizate clienţilor.

BCR, membră a Grupului Erste, este cea mai mare bancă din România în funcţie de active, gestionând peste 17,5 miliarde de euro. Instituţia de credit are 634 de unităţi de retail, pentru populaţie şi microîntreprinderi, şi 50 de unităţi destinate segmentului corporate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici