Cluj: Femeie găsită moartă în locuinţa răvăşită, pe corpul ei fiind descoperite urme de violenţă

Poliţiştii clujeni au declanşat o anchetă după ce o femeie în vârstă de 58 de ani din comuna Pălatca, judeţul Cluj, a fost găsită, miercuri, moartă în locuinţa ei, care fusese răvăşită, anchetatorii descoperind pe corpul victimei urme de violenţă, produse cu "un obiect tăietor-înţepător".

268 afișări
Imaginea articolului Cluj: Femeie găsită moartă în locuinţa răvăşită, pe corpul ei fiind descoperite urme de violenţă

Cluj: Femeie găsită moartă în locuinţa răvăşită, pe corpul ei fiind descoperite urme de violenţă

Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Cluj, un bărbat a sesizat, miercuri, Poliţia, că şi-a găsit soţia moartă în casa în care locuiau, aceasta fiind răvăşită.

"Echipa care s-a deplasat la faţa locului a constatat că victima este o femeie în vârstă de 58 ani, iar în urma primelor verificări făcute în prezenţa medicului legist pe corpul acesteia au fost descoperite mai multe urme de violenţă, posibil produse cu un obiect tăietor-înţepător", se arată în comunicat.

Trupul femeii a fost transportat la IML Cluj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

Poliţiştii arată că au declanşat o anchetă în acest caz şi încearcă să identifice persoanele suspecte de săvârşirea faptei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici