Cluj: Nouă copii cu vârste între 2 şi 15 ani, salvaţi de tatăl lor din casa cuprinsă de un incendiu

Nouă copii cu vârste cuprinse între 2 şi 15 ani din localitatea clujeană Guga au fost salvaţi în ultimul moment de către tatăl lor din casa cuprinsă de un incendiu puternic izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică, pompierii reuşind să stingă flăcările după aproximativ trei ore.

143 afișări
Imaginea articolului Cluj: Nouă copii cu vârste între 2 şi 15 ani, salvaţi de tatăl lor din casa cuprinsă de un incendiu

Cluj: Nouă copii cu vârste între 2 şi 15 ani, salvaţi de tatăl lor din casa cuprinsă de un incendiu (Imagine: Florin Buliga/Arhiva Mediafax Foto)

Incendiul a izbucnit după miezul nopţii, când copiii şi părinţii lor dormeau. Bărbatul s-a trezit din cauza zgomotului produs de flăcările care cuprinseseră deja acoperişul casei şi a reuşit să îi scoată pe copii din locuinţă, chiar dacă flăcările se extinseseră în imobil, şi apoi a sunat la 112, fiind ajutat de vecini şi rude până la sosirea pompierilor.

Aceştia au pornit spre locul incendiului cu două autospeciale, însă doar una a ajuns din cauza drumului de acces accidentat.

Incendiul a fost stins după aproximativ trei ore, însă nu s-a mai putut salva nimic din gospodărie, casa arzând în totalitate.

Conform primelor informaţii, incendiul ar fi pornit de la coşul de fum al unui cuptor de pâine.

Proprietarul casei a spus că asigurarea pe imobil expirase de câteva zile şi urma să o reînnoiască săptămâna viitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici