Cluj: Patru persoane rănite după ce o maşină a intrat într-un autobuz parcat

Patru persoane au fost rănite, dintre care una grav, sâmbătă, în satul Fodora, comuna Aşchileu, judeţul Cluj, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un autobuz parcat, din cauza poleiului de pe carosabil.

83 afișări
Imaginea articolului Cluj: Patru persoane rănite după ce o maşină a intrat într-un autobuz parcat

Cluj: Patru persoane rănite după ce o maşină a intrat într-un autobuz parcat (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Daniel Graur, a declarat, sâmbătă, că victimele au fost transportate la spital.

"Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, dintre care una grav, într-un accident rutier care a avut loc pe raza satului Fodora, comuna Aşchileu, judeţul Cluj. Din primele cercetări, rezultă că şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului într-o curbă, pe un carosabil cu polei, şi a intrat într-un autobuz fără pasageri care era parcat pe marginea drumului. Victimele au fost transportate la spital. Cea mai grav rănită este o femeie care era pasager pe scaunul din dreapta a maşinii", a spus Graur.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj au anunţat că la locul accidentului a intervenit şi o maşină de descarcerare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici