COD GALBEN de caniculă luni şi marţi în Bucureşti şi 19 judeţe din sudul ţării

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a actualizat, luni, atenţionarea meteo de CANICULĂ valabilă pentru ziua de astăzi, anunţând că vremea se va menţine caniculară şi marţi, în sudul ţării.

1511 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de caniculă luni şi marţi în Bucureşti şi 19 judeţe din sudul ţării

COD GALBEN de caniculă luni şi marţi în sudul ţării

Potrivit meteorologilor, luni, 27 iulie, şi marţi, 28 iulie, vremea se va menţine caniculară în cea mai mare parte a Olteniei, Munteniei, Dobrogei, precum şi în sudul Moldovei. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi, iar temperaturile maxime vor atinge frecvent  35-37 de grade.

ANM menţionează că mai ales luni după-amiază şi în prima parte a nopţii de luni spre marţi vor mai fi manifestări de instabilitate atmosferică, îndeosebi în estul, centrul ţării şi la munte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici