Cod galben de ceaţă în şapte judeţe, vizibilitate redusă pe A3

Judeţele Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomiţa, Călăraşi, Vâlcea şi Olt sunt parţial sub atenţionare de cod galben de ceaţă, iar pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti vizibilitatea este pe alocuri redusă la sub 50 de metri, informează Centrul Infotrafic, din cadrul Poliţiei Româe.

315 afișări
Imaginea articolului Cod galben de ceaţă în şapte judeţe, vizibilitate redusă pe A3

Cod galben de ceaţă în şapte judeţe, vizibilitate redusă pe A3 (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Atenţionările emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) pentru zone din cele şapte judeţe sunt valabile până la ora 22.00 (pentru Vâlcea şi Olt), respectiv până la ora 24.00.

"Având în vedere că pentru această noapte meteorologii au prognozat ceaţă pe arii extinse în Câmpia Română, local în zonele joase din Moldova, în special în lunca Siretului şi izolat în depresiunile din restul teritoriului, le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de vizibilitate şi să ţină cont de faptul că în condiţii de ceaţă depăşirea este cea mai periculoasă manevră", se arată în comunicatul Centrului Infotrafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici