COD GALBEN de ceaţă pentru mai multe judeţe. Vizibilitate sub 100 de metri pe A2 şi A4

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi dimineaţă, atenţionări de cod galben de ceaţă pentru mai multe judeţe.

262 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de ceaţă pentru mai multe judeţe. Vizibilitate sub 100 de metri pe A2 şi A4

COD GALBEN de ceaţă pentru mai multe judeţe. Vizibilitate sub 100 de metri pe A2 ŞI A4

Cod galben de ceaţă şi pentru judeţele Vrancea şi Bacău

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, atenţionări cod galben de ceaţă pentru judeţele Vrancea şi Bacău, unde ceaţa va determina scăderea vizibilităţii sub 200 de metri, iar în unele zone sub 50 de metri.

Codul galben de ceaţă pentru judeţele Vrancea şi Bacău este în vigoare până la ora 12.00, iar ceaţa va determina scăderea vizibilităţii sub 200 de metri, iar în unele zone sub 50 de metri.  Sub atenţionare cod galben de ceaţă se află, până la ora 10.00, şi judeţele Constanţa şi Tulcea, iar până la ora 11.00 opt localităţi din judeţul Galaţi. 

Totodată, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei, pe toate drumurile din judeţul Constanţa traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate de 100 - 150 de metri.  Pe DN22, între Constanţa şi Tulcea vizibilitatea scade, în unele zone, chiar sub 50 de metri, iar carosabilul este umed.

Cod galben de ceaţă pentru opt localităţi din judeţul Galaţi

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi dimineaţă, cod galben de ceaţă pentru opt localităţi din judeţul Galaţi.

Astfel, în localităţile Galaţi, Folteşti, Frumuşiţa, Scânteieşti, Şendreni, Smârdan, Tuluceşti şi Vânători ceaţa va determina scăderea vizibilităţii sub 200 de metri, iar în unele zone sub 50 de metri.  Codul galben de ceaţă este în vigoare până la ora 11.00.

Cod Galben de ceaţă pentru judeţele Constanţa şi Tulcea.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi dimineaţă, cod galben de ceaţă pentru judeţele Constanţa şi Tulcea. Pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa şi pe autostrada A4 Ovidiu – Agigea ceaţa densă reduce vizibilitatea sub 100 de metri.

Codul galben de ceaţă este în vigoare până la ora 10.00 în judeţele Constanţa şi Tulcea.

Aici, ceaţa va determina scăderea vizibilităţii sub 200 de metri, iar în unele zone sub 50 de metri.

Ceaţă densă pe A2 şi A4; vizibilitatea este redusă sub 100 de metri

Ceaţa densă reduce vizibilitatea sub 100 metri pe autostrada 2 Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 160 şi 212, precum şi pe autostrada 4 Ovidiu – Agigea, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Ceaţa densă reduce vizibilitatea sub 100 metri pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 160 şi 212, precum şi pe autostrada A4 Ovidiu – Agigea.

Porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea şi Mangalia, închise din cauza ceţii

Porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea şi Mangalia sunt închise, marţi dimineaţa, din cauza ceţii dense.
Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei, din cauza ceţii dense, sunt închise porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea şi Mangalia.  Portul Midia este operaţional.

Restricţii de trafic în mai multe zone

Pe de altă parte, în judeţul Olt este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN64 Găneasa – Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 34+000 şi 40+915 metri, din cauza unor degradări apărute la podul de la kilometrul 35+900 de metri, situat peste Valea Negrişoara (comuna Găneasa). Traficul greu se desfăşoară deviat, pe următoarea rută ocolitoare: DN65 Găneasa –Salcia, DJ677 Salcia –Pleşoiu (DN64), potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Pe DN13C, pe sectorul Vânători (judeţul Mureş) - Cristuru Secuiesc (judeţul Harghita), este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone, din cauza unui podeţ avariat de o viitură.

Tot din cauza unui pod avariat de o viitură, în judeţul Suceava, traficul greu (autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) este restricţionat pe DN17A, pe tronsonul Vatra Moldoviţei - Ciumârna (între kilometrii 23 şi 27).

Restricţii pentru traficul greu există şi în judeţul Vrancea, pe drumurile naţionale secundare DN2M (Andreiaşu de Jos - 7,5 tone) şi DN2N (Chiojnedeni - Vintileasca - 12 tone, respectiv 3,5 tone la Jitia), din cauza alunecărilor de teren.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici