COD GALBEN de inundaţii. Care sunt judeţele vizate

Mai multe sectoare ale Dunării de pe teritoriile judeţelor Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Constanţa şi Tulcea se vor afla sub cod galben de inundaţii, de joi dimineaţă, până pe 26 iunie, potrivit unei atenţionări a Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărirea Apelor (INHGA).

1887 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de inundaţii. Care sunt judeţele vizate

COD GALBEN de inundaţii. Care sunt judeţele vizate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, codul galben va fi valabil de joi, la ora 6.00, pe sectoarele Gruia - Calafat (judeţele Mehedinţi şi Dolj) şi Calafat – Zimnicea (judeţele Dolj, Olt şi Teleorman) şi pe sectorul aval Isaccea şi pe braţele Dunării (judeţul Tulcea).

De vineri, de la ora 6.00, se instituie cod galben şi pe sectorul Cernavodă – Hârşova (judeţul Constanţa).

Atenţionarea este valabilă până pe 26 iunie, la ora 18.00.

Pe sectorul aval Gruia, Dunărea este îndiguită, se mai precizează în atenţionare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici