Cod galben de ploi torenţiale şi căderi de grindină pentru jumătatea de vest a ţării

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ploi torenţiale, vânt puternic şi căderi de grindină, valabilă de vineri, ora 21.00 până sâmbătă la aceeaşi oră, pentru jumătatea de vest a ţării.

53 afișări
Imaginea articolului Cod galben de ploi torenţiale şi căderi de grindină pentru jumătatea de vest a ţării

Cod galben de ploi torenţiale şi căderi de grindină pentru jumătatea de vest a ţării

Potrivit avertizării postate pe site-ul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, de vineri ora 21.00, până sâmbătă, ora 21.00, în Maramureş, Crişana, Banat, cea mai mare parte a Olteniei, precum şi în vestul şi nordul Transilvaniei vor fi ploi torenţiale, descărcări electrice, vânt puternic şi căderi de grindină.

În aceste regiuni instabilitatea atmosferică va fi mai accentuată în noaptea de vineri spre sâmbătă şi sâmbătă după-amiază, potrviit sursei citate.

De asemenea, hidrologii avertizează că de vineri până sâmbătă, ora 6.00, debitele râurilor vor fi în creştere din cauza precipitaţiilor prognozate, excepţie făcând râurile din Dobrogea.

Sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri de debite pe râurile mici din zonele de deal şi de munte, susţin hidrologii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici