COD GALBEN de vânt în şapte judeţe din sud-estul ţării

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare de cod galben de vânt pentru şapte judeţe din sud-estul ţării, unde rafalele vor depăşi 60 km/h, iar la munte, 80 km/h.

606 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de vânt în şapte judeţe din sud-estul ţării

COD GALBEN de vânt în şapte judeţe din sud-estul ţării (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Atenţionarea este valabilă duminică, până după ora 16.00, pe arii extinse în judeţele Călăraşi, Ialomiţa, Buzău şi Brăila, zona de munte a judeţelor Prahova şi Buzău şi, local, în Vrancea şi Galaţi.

Se vor semnala intensificări ale vântului, care la rafală vor atinge şi depăşi 60 km/h, iar la munte vor depăşi 80 km/h.

Administraţia Naţională de Meteorologie a mai emis, sâmbătă, o informare potrivit căreia se vor semnala intensificări ale vântului în jumătatea de est a Munteniei, în sudul şi centrul Moldovei şi în Dobrogea, precum şi la munte, de duminică dimineaţă până luni seară.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici