Cod GALBEN de vânt puternic în 15 judeţe din ţară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, atenţionări de vânt puternic valabile în orele următoare, pentru 15 judeţe ale ţării. La munte, vântul va prezenta intensificări care vor atinge 90 - 100 de kilometri pe oră, spulberând zăpada.

2077 afișări
Imaginea articolului Cod GALBEN de vânt puternic în 15 judeţe din ţară

Atenţionările de vânt puternic au fost emise pentru judeţele Mehedinţi, Dolj, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Vâlcea, Buzău, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Iaşi, Botoşani, Neamţ, Suceava şi Constanţa.

Potrivit meteorologilor, până la ora 16 în judeţele Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Buzău, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Iaşi, Botoşani, Neamţ, Suceava şi Constanţa se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze ce vor atinge la rafală 55 - 80 km/h, iar la munte chiar 100 km/h.

Avertizarea este în vigoare în cazul celorlalte judeţe până la ora 16.00.

La munte, la peste 1500 de metri, vântul va spulbera zăpada.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici