COD GALBEN de vânt puternic în nouă judeţe

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vânt puternic, valabilă duminică, până la ora 15.30, în nouă judeţe din ţară, unde vor fi intensificări ale vântului, cu viteze ce vor atinge la rafală 55 - 65 de kilometri pe oră.

1853 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de vânt puternic în nouă judeţe

COD GALBEN de vânt puternic în nouă judeţe (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Avertizarea este emisă pentru judeţele Vrancea, Galaţi, Vaslui, Iaşi, Botoşani, Buzău, Brăila, Ialomiţa şi Călăraşi.

Potrivit avertizării nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, duminică, până la ora 15.30, pe arii relativ extinse în judeţele Vrancea, Galaţi şi Vaslui, precum şi local în judeţele Iaşi şi Botoşani se vor semnala intensificări de vânt cu viteze ce vor atinge şi depăşi local la rafală 55 de kilometri pe oră şi izolat 65 de kilometri pe oră.

Avertizarea cod galben este valabilă, până la ora 15.35, şi în judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa şi Călăraşi, unde vor fi intensificări ale vântului, cu viteze ce vor atinge la rafală 55 - 65 de kilometri pe oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici